Sebuah Teknik Trading yang wajib dipelajari dan dikuasai Oleh Trader Forex mahupun Stock. Berpandukan Support dan Resistance yang digunakan secara Advance dan Maksimum

Teknik Forex ini telah banyak membantu dan melahirkan Trader Forex yang mahir dengan Price Action dan trade tanpa menggunakan sebarang indikator naked chart sahaja

Teknik Snr Advance bakal mengubah gaya trading anda dan membuka mata anda how forex really work

Semakin mendapat tempat dan kepercayaan dikalangan trader forex di asia. Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei

Keahlian bertambah dengan pesat dan Telah melebihi 1200 orang yang telah belajar dan berpuas hati dengan teknik ini. 

Dengan harga yang terbaik dan terendah dipasaran

Ilmu yang terkandung yang bakal anda belajar ialah ilmu yang mahal yg mungkin belum pernah anda pelajari

⇓⇓⇓

High probability setup! recommended pada semua trader forex yang serius ingin berjaya dan konsisten dalam trading!

⇓⇓⇓

Daftar sekali je terus boleh akses dari basic hingga ke Advance silibus Teknik Snr Advance. Siap boleh break rahsia teknik forex yang lain lagi dengan Teknik Snr Advance

⇓⇓⇓

Confirmation Entry 90% – 99% dengan setup The Best Shoot. Topik Advance silibus Teknik Snr Advance. sekali bayar je tak perlu bayar banyak kali untuk belajar ke next level

⇓⇓⇓

Teknik Snr Advance bernilai lebih dari ribu-ribuan ringgit. dah tak larat asyik kena scam sana scam sini belajar belajar teknik forex? mahal pulak tu, RM10K RM20K RM50K pun ada!! belajar je Teknik Snr Advance, teknik ini memang diperkenalkan khas untuk membantu trader mencari konsisten dalam trading forex mahupun stock

⇓⇓⇓

Teknik Snr Advance menjelaskan kepada anda dan memperincikan SNR yang dengan begitu detail dan anda pasti teruja dengan pendedahan kami. Pendedahan yang belum pernah didedahkan oleh mana-mana pengajar forex

⇓⇓⇓

Dengan Teknik Snr Advance, terus nampak arah maret. why? Teknik Snr Advance adalah asas membaca market structure dan pergerakan market, sebab tu dapat pecahkan kod-kod rahsia teknik forex advance yang lain. Nota mudah difahami dan paling jujur dan telus dalam penyampaian teknik forex setakat ini

⇓⇓⇓

Teknik Snr Advance masih mengekalkan dengan Harga Paling Murah dan Terbaik dipasaran berbanding dengan Content Teknik Snr Advance yang tidak ternilai harganya. sesuai dengan matlamat kami, Trader Help Trader

⇓⇓⇓

 Diatas hanyalah segelintir respon positif dari ahli Tsa. kami mempunyai beratus review-review positif, bukti-bukti kukuh dan pujian yang melambung tinggi dengan Teknik Snr Advance. nak tengok lagi bukti kukuh dan pujian mereka terhadap Teknik Snr Advance? silalah klik link dibawah.

>> Real Testimoni Tsa <<

Apa Itu Teknik Snr Advance?

  • merupakan sebuah teknik trade forex yang menggunakan support dan resisten secara maksimum dan terperinci
  • Menggunakan Snr semata-mata tanpa menggunakan sebarang indikator sama ada untuk mengenal Trend, mengenal tanda-tanda berakhirnya trend dan untuk entry dengan konsep Major dan Minor Snr. Tidak bergantung kepada candle pattern semata-mata.
  • Memperkenalkan konsep Formula mengenal pasti trend iaitu “Key Trend” dalam mengenal pasti sesuatu trend.
  • Teknik Snr Advance terhasil akibat dari kesan penggunaan yang lama dan konsisten akan Support dan Resisten. kesan penggunaan snr selama hampir 5 tahun, maka lahirlah Teknik ini. anda sudah jimat selama 5 tahun mengkaji snr untuk Trading.
  • Mempunyai Ketepatan entry sehingga 90-99% dalam Setup The Best Shoot.

Apa yang Kami Tawarkan Kepada Anda dalam Tsa?

Banyak perkara menarik yang anda akan belajar dalam Tsa yang mungkin anda anda tidak tahu. ia membantu anda untuk konsisten dalam trading.

 

Belajar Support dan resisten Secara Advance

Membantu dan guide anda dalam mengenal Support dan Resisten secara advance dengan detail dan terperinci. anda mungkin masih belum mengetahui kerana rata-rata ahli yang belajar sangat teruja selepas belajar teknik ini, lihat bukti di bahagia Real Testimoni Tsa. Terbahagi kepada Basic, Intermediate dan Advance dalam mengenal Pasti Support dan Resisten.

 

Mengenal Trend dan Peluang Entry yang Lebih banyak

Tsa menawarkan kepada anda memahami dan membantu mengenal pasti trend, tanda-tanda berakhirnya trend dan Entry hanya menggunakan Snr sehaja. walaupun CRS diguna juga, tapi fokus Tsa hanya entry menggunakan snr dengan konsep Major dan Minor Snr. peluang entry untuk anda lebih banyak dan cerah kerana tidak bergantung kepada CRS semata-mata.

 

The Best Shoot (Sharp Shooter)

Setup yang paling digemari dan disukai oleh ahli Tsa. kami Mempersembahkan kepada anda Entry yang mempunyai ketepatan 90-99%. Rekod signal dari admin Tsa dalam secret group berdasarkan Setup ini tidak mempunyai sebarang Loss dan satu hit break even iaitu dari pertengahan 2016 hingga 2017. High probality Setup, win % yang tinggu dan mampu mencapai risk reward sebanyak 1:3. anda boleh lihat sendiri dibahagian testimoni. walaupun Tsa bukan group signal.

 

Advance Chart Pattern

Sudah tentu anda juga menggunakan chart pattern dalam trading bukan? kami yakin anda tidak mengetahui chart pattern boleh ditrade dengan pelbagai cara. bukan sahaja dengan breakout dan pull back. ya rahsia advance chart pattern kami dedahkan dalam teknik ini.

 

Akaun Forex Zero Loss

Lebih dikenali akaun gelap, anda trade sama ada anda untung atau rugi, akaun gelap anda tetap akan untung. Skill ini tidak akan didedahkan oleh mana-mana sifu forex kerana ia akan merugikan mereka sendiri jika di dedahkan. akan tetapi tidak dengan Tsa, ia didedahkan sehabis-habisnya supaya ahli Tsa boleh menjana profit semaksimum yang mungkin.

 

Cara Hold Entry

Terutama kepada swing trader dimana Teknik snr advance akan menunjukkan anda cara untuk hold entry berpandukan key trend.

 

Multiple Time Frame Analisis

Memberi panduan bagaimana menganalisa market menggunakan time frame yang berlainan. sebagai contoh, market telah menunjukkan tanda-tanda market akan bearish pada time frame daily. entry di lakukan pada time frame yang lebih kecil seperti H4 atau H1 dengan menggunakan signal minor snr. ini untuk memastikan risk lebih kecil berbanding entry pada signal daily yang memerlukan stoploss yang lebih besar. entry pada market pada time frame yang lebih kecil dan follow trend pada time frame besar (salah satu topik yang mahal trader perlu tahu). ini bertepatan dengan istilah, trade with the bigger time frame.

 

Demand dan Supply

sedikit penjelasan mengenai demand dan supply. dengan konsep yang mudah difahami. jika anda menguasai Formula Key Trend, S n D menjadi mainan anda.

 

Group Support

Tsa menawarkan 2 Group support iaitu Group Secret Fb dan Group Secret Private Site. demi memudahkan ahli membuat sebarang pertanyaan dan perbincangan untuk lebih memantapkan lagi kefahaman anda walaupun Teknik Snr Advance sebenarnya sangat mudah untuk dikuasai.

Dan Banyak lagi yang skill-skill yang kami sediakan untuk tatapan anda yang semestinya anda masih tidak mengetahuinya.

Bagaimana Cara Nak Belajar Teknik Forex ini?

Anda tentu masih ingat Ebook ini kan? ya ia adalah keluaran pertama Teknik Snr Advance. seawal Tsa diperkenalkan, ebook inilah yang kami lancarkan dan kini ia telah pun viral dikongsi oleh mereka yang tidak amanah dan jujur untuk belajar Tsa. ilmu dalam ebook tersebut sangat superb. akan tetapi ramai yang tidak tahu ia sebenarnya hanya mengandungi 20% sahaja ilmu Tsa yang sebenar.

 

Jadi bagaimana cara nak belajar Teknik Snr Advance yang 100% ini?

Dengan menjadi ahli Teknik Snr Advance, anda akan diberikan id dan password. Anda boleh akses penuh untuk belajar Teknik ini di halaman Secret (private blog) snradvance.com dan juga Special Private Group support di support.snradvance.com

Kami tidak mengamalkan Ebook atau buku v1 v2 v3 v4 kerana ia mempunyai cas yang tersembunyi, ini bermakna anda perlu bayar lagi dan lagi. Segala update dan upgrade kami terus buat di blog dan semestinya tiada sebarang bayaran tambahan yang dikenakan. istimewa untuk anda.

Sehingga kini, private blog tersebut sudah lebih dari 5 kali kami update dan upgrade konten dalam blog tersebut demi memantapkan lagi kefahaman ahli dan mereka lansung tidak dikenakan sebarang cas dan bayaran. sekali bayar, anda terus belajar sehingga pandai trade sendiri sekali gus anda mampu menjana income dari forex. hebat bukan 😉

Segala yang ada dalam blog private tersebut, 100% kami curahkan ilmu Tsa dan Skill-skill istimewa disana untuk tatapan anda.

Teknik Snr Advance Tidak Sesuai Untuk Anda Yang

  • Baru-baru nak kenal forex. Teknik Snr Advance sebenarnya mengfokuskan kepada trader lama yang masih belum jumpa rentak trading atau sistem trading yang sesuai ini kerana trader yang sudah berpengalaman 1 tahun atau 2 tahun ke atas akan lebih mudah untuk memahami Teknik snr advance. Basic forex diterangkan secara ringkas ditakuti newbie yang baru berkecimpung dalam bidang ini tidak berpuas hati dengan persembahan kami kerana kami banyak menekankan dan mendetailkan bab advance. ini tidak bermaksud yang baru terlibat dengan forex tidak boleh memilikinya, anda boleh memilikinya juga jika anda mahu atau untuk “lock harga” ditakuti harga akan melonjak naik mahal kerana permintaan untuk belajar teknik ini sangat tinggi dan pertambahan ahli snr advance berlaku dengan sangat pantas dan pesat dan ini memungkinkan harga akan melonjak demi menjaga kualiti perkhidmatan kami terhadap ahli
  • Anda yang mahu kaya dengan segera dengan belajar forex. Teknik Snr Advance adalah ilmu yang praktikal, logik dan bukan ilmu silap mata. Anda perlu belajar dan praktis. Tsa bukan teknik omong kosong. anda boleh lihag Bukti-bukti akan keberkesanan teknik ini. lihag di bahagian Real Testimoni Teknik Snr Advance. Kami hanya mengfokuskan kepada trader yang ingin menjana pendapatan dengan forex secara konsisten, hasil profit trading yang mampu meringankan beban anda seperti membayar bulanan kereta, rumah dan hutang lain setiap bulan. itu target utama kami dalam membantu trader forex diluar sana. walau bagaimana pun, anda mampu menjadi kaya raya dengan Teknik Snr Advance jika ada keberanian, ketahanan mental dan platform broker forex yang betul.
  • Teknik Snr Advance tidak sesuai untuk mereka yang tidak amanah dan jujur. Tsa sebenarnya sangat mudah untuk dikuasai. dengan penerangan yang jelas dan mudah serta support dari team kami yang mantap, anda boleh menguasai teknik ini dalam masa yang singkat seterusnya mampu menjana income secara konsisten. akan tetapi jika tidak amanah, berkatnya tiada dalam belajar. maka sia-sialah anda belajar. firstly perbetulkan niat anda untuk belajar. kami mengalu-alukan dengan tangan yang terbuka jika anda ikhlas untuk belajar.

Jika anda Serius Ingin Berjaya dan menjadi Trader Forex yang konsisten, anda Wajib Belajar Teknik Snr Advance kerana ia benar-benar berkesan

>> Lihat Bukti Disini <<

Berapakah Sepatutnya Harga Teknik Snr Advance?

Berdasarkan respon positif dan pujian yang kami terima terhadap teknik forex ini serta support yang mantap dari kami. harga sepatutnya ialah RM800 atau mungkin RM500 atau RM300 supaya harganya setanding dengan teknik-teknik forex lain yang ada dipasaran.

Pada kami, itu adalah harga yang sangat tidak munasabah dan membebankan. kami juga trader forex seperti anda dan matlamat kami ialah membantu anda semua dalam mencapai cita-cita menjadi trader yang berjaya dan konsisten.

kami hanya mengenakan yuran Pendaftaran yang terbaik dan terendah dipasaran demi menampung kos maintainance Blog dan Support pembelajaran serta komitmen tanda kesungguhan anda untuk belajar sahaja. Yuran yang dikenakan untuk mendaftar menjadi ahli Teknik Snr Advance hanyalah

 RM50 untuk 500 orang pertama

RM60 untuk 200 orang habis

RM70 untuk 200 orang sudah habis

RM80 untuk unit yang terhad sahaja sempena promosi pengambilan batch ke-2

Ya, harga terkini ialah

RM80 SAHAJA

keahlian adalah seumur hidup. Jangan buang masa anda untuk mengkaji teknik lagi. masa itu emas, RM80 masih lagi harga terbaik dan dan terendah dipasaran, dan semestinya suatu pelaburan yang paling bermakna dan berharga untuk anda.

Dengan pertambahan ahli, komitmen kami untuk support juga meningkat, kami terpaksa menaikkan harga seiring dengan pertambahan ahli. jadi jangan lepaskan peluang Harga yang tidak masuk akal ini untuk belajar Skill trading yang sangat istimewa ini.

kami sangat yakin Teknik Snr Advance akan membantu anda dalam trading dan akan membantu skill trading anda yang sedia ada. kenapa kami sangat yakin?

Kerana Teknik Snr Advance Menerima beratus Testimoni Kukuh dari ahli sebagai bukti mereka telah berjaya dan berpuas hati dengan Teknik Snr Advance. boleh lihat disini untuk memuaskan hati anda.

Pertambahan Ahli yang sangat pesat dari Trader dalam luar negeri seperti singapura brunei dan indonesia, mendapat kepercayaan dari luar negera dan dalam negara, jumlah ahli Teknik Snr Advance sekarang telah melebihi 1200 orang.

Kami juga menawarkan 100% money back guarantee jika anda tidak berpuas hati.

Daftar keahlian anda sekarang, RM80 untuk seumur hidup sebelum harga naik seiring dengan pertambahan ahli.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, silalah isi borang hubungi kami dibawah ini. atau boleh wasap kami di 013-250 4082 klik sini untuk wasap. Atau anda juga boleh bertanya di group support Teknik Snr Advance klik disini

error: Content is protected !!